Logo

Tykke ærter og tynde ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg saltet stribet flæsk
1 stor suppevisk
2 poser flækærter
gulerødder
kartofler
 
Flæsket koges sammen med suppevisken, og ærterne koges et par timer, til
de kan piskes ud, køres igennem et dørslag.
1. dag:
Lidt flæskesuppe blandes i ærterne til det har en konsistens som grød.
Serveres med en stor smørklat og koldt mælk.
2. dag:
Resten af ærtegrøden - de tykke ærter - blandes med fiæskesuppen til
"tynde ærter".
Gulerødder og kartofler koges i.
Serveres sammen med flæsk, sennep og groft rugbrød.
En dram gør godt til!

 
Tips: 1. dag som ærtegrød og 2. dag som ærtesuppe (vælling). 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her