Logo

Cæsarsalat med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cæsarsalat med kylling

 

Den originale cæsarsalat består kun af romainesalat og brødcroutoner. Vi har udvidet den med stegt kylling og bacon, til en dejlig mættende middagssalat.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 20 min.

#

4 kyllingebrystfileter

1-2 spsk olie

100 g bacon i skiver

8-12 tynde skiver flûtes

1 fed hvidløg

1 stort romainesalat

parmesanost

 

Dressing:

75 g parmesanost

2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)

2 spsk hvidvinseddike

2 spsk citronsaft

2 ansjoser

2 dl olie eller jomfruolivenolie

salt og peber

*

Brun kyllingefileterne på en varm pande i lidt olie.

Krydr med lidt salt og peber, og steg i ca. 5 min. på hver side.

Skær kyllingen i mundrette stykker.

Steg baconskiverne sprøde på en varm pande, og læg dem på et stykke fedtsugende papir.

Steg brødet gyldent i baconfedtet på panden med lidt hakket hvidløg, salt og peber.

 

Skyl salaten, del den i mindre stykker, og tør den forsigtigt.

Riv parmesanosten, og blend den sammen med æggeblommer, vineddike, citronsaft og ansjoser.

Tilsæt olien langsomt i en tynd stråle, til olien er brugt, og du har en cremet dressing.

Vend salaten med dressing og stegt kylling, og anret på et fad eller i 4 dybe tallerkener.

Fordel bacon, brød og høvlet parmesanost på salaten, og server med det samme.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her