Logo

Club sandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Club sandwich

 

Her er en cafeklassiker, der passer perfekt til en dejlig sommeraften.

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250-300 g (grill)stegt kyllingebryst

4 skiver bacon

4 skiver groft sandwichbrød

2 spsk mayonnaise evt. dijonnaise

1 stor tomat (skiver)

4 sprøde salatblade fx romainesalat eller icebergsalat

 

Tilbehør: syltede agurker

evt. lidt franske kartofler

*

 

Steg baconskiverne sprøde det gøres nemt mellem to stykker køkkenrulle 1½-3 min. i mikroovnen ved fuld effekt.

Skær kyllingestykkerne i tynde skiver.

Rist brødet let og smør det med mayonnaise.

Læg salat på 2 skiver brød og derefter kylling, bacon, tomat og mere salat.

Læg de resterende brødskiver ovenpå og tryk sandwichene let sammen.

Sæt et par tandstikkere i hver og skær dem igennem diagonalt.

Server med syltede agurker og evt. som i USA med lidt chips.

 

Hvis du synes, at der skal lidt mere mad på bordet end en sandwich, kan du supplere med denne dejlige Bønne- og kartoffelsalat


Læs om den ægte clubsandwich her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (16 stemmer)
Siden er blevet set 17.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her