Logo

Clubsandwich med andebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Clubsandwich med andebryst

 

Her er en vinterudgave af den gode klassiker med kylling og bacon. Kødet er andebryst, og i stedet for bacon har vi stegt andeskindet helt sprødt.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min.

 

#

1 stegt andebryst

100 g knoldselleri

1 tsk citronsaft

1 tsk balsamico

4 skiver lyst brød

50 g mayonnaise eller flødeost

1 spsk tyttebærsyltetøj

salt og peber

*

 

Træk/skær skindet af andebrystet, og skær skindet i tynde strimler.

Steg dem sprøde på en pande med lidt andefedt eller olie, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

 

Skær kødet i tynde skiver.

Skræl sellerien, og skær den i tynde strimler.

Vend dem sammen med citronsaft, balsamico, salt og peber.

Rist brødet let, og smør det med mayonnaise eller flødeost.

Læg det sammen med andekød, tyttebær, sellerisalat og sprødt andeskind.

Server straks.

 

TIPS: Stegt andebryst: Skær senerne af kødsiden, og rids skindet på kryds og tværs. Gnid andebrystet med salt og peber på begge sider, og steg det på skindsiden på en pande ved middelvarme i 8-10 min. Vend andebrystet, og steg i yderligere 8-10 min. Pak kødet i stanniol, og lad det hvile i 10 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her