Logo

Grillstegt kyllingebryst og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt kyllingebryst og bønner

 

Mariner kødet om morgenen, så er denne ret hurtigt sat på bordet.

Arbejdstid: 20 min. Marinering: 1-8 timer Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet.

2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1-2 fed hvidløg (knust)

2-3 kviste citrontimian

½ økologisk citron

1 spsk olie

2 kyllingebryster

1 skalotteløg (fintsnittet)

1 spsk olie

250 g grønne bønner (blancherede)

10 sorte oliven (hakkede)

salt og peber

Tilbehør: nye kartofler eller brød

*

 

Hak hvidløg og timian sammen og tilsæt 1 tsk fintrevet citronskal, ½ spsk citronsaft, olie, salt og peber.

Læg kødet i en frysepose og hæld marinaden ved.

Luk posen tæt og læg den i køleskab i min. 1 time.

 

Steg kødet på en varm grill eller grillpande i 10-12 min. vend et par gange undervejs.

 

Sauter skalotteløg bløde i olie og tilsæt bønner og oliven.

Sauter under omrøring i 5 min. og smag til med salt og peber.

 

Server kylling med bønner og nye kartofler eller brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her