Logo

Krydret kyllingeburger med karrydressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret kyllingeburger med karrydressing

 

Burgeren er populær familie-mad, og heldigvis kan den serveres i utallige variationer. Her er en kyllingeburger med asiatiske krydderier, der nemt kan blive en ny livret. Sikker succes.

4 personer. Arbejdstid:30 min. Stegetid: 10 min.

 

#

Karrydressing:

1½ dl mayonnaise

2 tsk karry

1-2 tsk citronsaft

 

Bøffer:

1 fed hvidløg

½ rød chili

1 cm frisk ingefær

400 g hakket kyllingekød

2 spsk olie

salt og peber

 

Tilbehør:

4 burgerboller

1 rødløg

1 salathoved

3 tomater

*

 

Rør mayonnaise med karr½ og smag evt. til med citronsaft.

 

Hak hvidløg, chili og ingefær fint, og bland det med kødet.

Form farsen til 4 flade hakkebøffer.

 

Steg bøfferne i 3-4 min. på hver side på en varm pande med olie.

Krydr med salt og peber.

 

Flæk bollerne, og rist dem på skærefladen under grillen i ovnen eller på en brødrister.

 

Hak rødløget fint, og snit salaten fint.

Skær tomaterne i skiver.

 

Smør karrydressing på bollerne, og læg burgerne sammen med salat, tomater, løg og bøf.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her