Logo

Grillede kammuslinger med ærtesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede kammuslinger med ærtesalat

 

Prøv at servere grillstegte kammuslinger som ugens fiskeret. Det er nemt og lækkert.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Grilltid: 6-10 min.

 

#

250-300 g rensede kammuslinger (evt. frosne)

2 spsk olie

1 citron (øko)

 

Salat:

1 grønt salathoved (fx ærtesalat)

200 g bælgede ærter (evt. frosne)

250 g cherrytomater

1 bakke ærteskud

1 spsk olie salt og peber

Tilbehør: brød

*

 

Tænd grillen. Læg 4-6 træspid i blød i koldt vand.

Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle, vend dem med olie, og sæt dem på spiddene.

Pensl grillristen med olie, og steg spyddene på grillen i ca. 3 min. på hver side.

Skær 4 skiver af citronen, og pres saften af resten.

Bland blade af ærtesalat med ærter, små stykker tomat, ærteskud, olie, citronsaft, salt og peber.

Server grillspiddene med ærtesalaten, citronskiver og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her