Logo

Grillet kulmule med blomkålscouscous, feta og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet kulmule med blomkålscouscous, feta og tomater

 

Grillet kulmule med skind, serveret med blomkålscouscous, feta og tomater har den perfekte kombination af sprødt, blødt og knasende.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 30 min.

 

# Ingredienser:

500 g kulmule i filet med skind

1 lille håndfuld timian, frisk

200 g couscous

2 dl vand

3 spsk olie

200 g blomkål

4 forårsløg

¼ bdt dild

200 g gule og røde cherrytomater

100 g feta

16 sorte oliven

salt og peber

1 citron skåret i både

*

Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olie i.

Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen.

Lad det trække i 10 minutter.

 

Pluk blomkål i små buketter eller snit det fint. evt. på mandolin.

Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.

Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous.

Smag til med salt og peber

 

Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olie, salt og peber.

Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1½ minut på hver side.

Servér den med couscoussen

 

Tip: Du kan også bruge rosmarin, oregano eller salvie til fisken.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her