Logo

Nem fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 l. vand
6 fiskebouillonterninger
1 selleri
8 gulerødder
1 bundt porre
1 kg torskefilet
½ l. fløde
 
Grønsagerne skæres i tern og koges møre i suppen.
Fisken skæres i tern og tilsættes sammen med fløden.
Skal koges op og er klar til servering.
 
Tips: Man kan også bruge andre fisk, eller en rest fra dagen før. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her