Logo

Ålborg ret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun/skinke i tern.
½ l fløde
150 g bacon i tern
1 dåse cocktail pølser
1 dåse hakket tomat
1 lille dåse tomat pure
2 tsk hvidløgspulver
2 laurbærblade
salt, peber
 
Svits kødet, kom resten af ingredienserne i og lad det simre i ca. 45 min.
Serveres med ris eller tomatpasta gerne med lidt revet ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her