Logo

Æbleflæsk 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Traditionelt æbleflæsk, her med frisk timian - altid populært.

stegeflæsk i skiver

2 løg i både

udkernede æbler i både

1–2 tsk sukker

salt og peber

2–3 kviste friske timian

4 tykke skiver rugbrød

*

Steg flæsket gyldent i en tør pande og steg det 6–7 minutter på hver side.

Tag op og hæld det meste af fedtet af panden.

Steg løg og æbler gyldne og møre i et par spsk af fedtet fra flæsket, krydr med salt og peber samt frisk timian.

Server det stegte flæsk med løg og æbler samt groft rugbrød.

 

Tips: Flæsket kan også steges på ovnristen i ovnen med halve eller kvarte stykker æble og løg i bradepanden nedenunder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her