Logo

Æggekage med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver bacon
8 æg
2 tsk Maizena
1 ½ dl mælk
1 tsk salt
peber
3 tomater
2 spsk purløg

Steg baconen sprød på en tør pande. Læg det til afdrypning på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Pisk æggene sammen.
Udrør Maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber.
Pisk det let sammen.
Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden.
Det går lettest på en teflonpande.
Steg æggekagen, indtil æggemassen er stivnet, ved lav varme.
Løft af og til op i æggemassen med en paletkniv af træ.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem over æggekagen sammen med sprødstegt bacon og klippet purløg.
Server æggekagen med rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her