Logo

Albansk lammelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-600 g lammelever
3-4 løg
1 bundt persille
salt
sort peber
3 spsk hvedemel
1 tsk edelsüs-paprika
4 spsk olie

Løgene pilles og skæres i små stykker. Persillen vaskes, slynges tør og hakkes godt. Begge dele røres godt sammen i en skål med salt og peber og blandingen tildækkes og sættes til side.

Leveren befris og sener og skæres i godt 1 cm. stor e stykker. Melet blandes med paprikaen i en dyb tallerken og heri vendes leverstykkerne.

Varm olien op på en stegepande og steg leverstykkerne sprøde under hyppig vending i ca. 5 min. Tag panden af varmen, rør løgblandingen i og server retten med det samme.

Hertil passer ristet brød og salat af røde, grønne og gule peberfrugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her