# Ingredienser
1 andebryststeg ca 600 g
salt og peber
Ovnbagt grønt:
400 g pastinak i 5 cm stykker
400 g æbler i både med skal
600 g kartofler i både
100 g tørrede abrikoser
4 stilke frisk timian
1 tsk havsalt
2 tsk rosa peberkorn
1 dl olie
Pynt: 50 g hakkede valnødder
* Tilberedning
Kom pastinakker, æbler og kartofler i et stort ovnfast fad.
Kom abrikoser, timian, salt og peberkorn ved.
Vend olie i og bag det i ovn ved 200 °C i 40-45 min.
Klargør andebryststegen ved at gnide skindet ind med salt og
peber.
Stil den i et ovnfast fad og steg den ved 190 °C i 50 min
til den er gylden.
Skær andebrysterne af og skær dem i skiver.
Anret dem på toppen af de ovnbagte grønsager og pynt med
hakkede valnødder.
Energi pr. person: 3229 kJ/769 kcal. Energi pr. 100g. Protein:
20 %. Fedt: 47 %. Kulhydrat: 33 %.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +