Logo

Andebryststeg med rodfrugter og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 andebryststeg ca 600 g

salt og peber

Ovnbagt grønt:
400 g pastinak i 5 cm stykker
400 g æbler i både med skal
600 g kartofler i både
100 g tørrede abrikoser
4 stilke frisk timian
1 tsk havsalt
2 tsk rosa peberkorn
1 dl olie

Pynt: 50 g hakkede valnødder

* Tilberedning

Kom pastinakker, æbler og kartofler i et stort ovnfast fad.

Kom abrikoser, timian, salt og peberkorn ved.

Vend olie i og bag det i ovn ved 200 °C i 40-45 min.

Klargør andebryststegen ved at gnide skindet ind med salt og peber.

Stil den i et ovnfast fad og steg den ved 190 °C i 50 min til den er gylden.

Skær andebrysterne af og skær dem i skiver.

Anret dem på toppen af de ovnbagte grønsager og pynt med hakkede valnødder.

Energi pr. person: 3229 kJ/769 kcal. Energi pr. 100g. Protein: 20 %. Fedt: 47 %. Kulhydrat: 33 %.

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her