Logo

Beignetdej til friturestegte rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bignetdej kan bruges til mange forskellige ting lige fra rødspætter til æbler. Her er det dog rejer der dyppes i dejen og friturekoges. Server rejserne som snack eller forret eventuelt med dyppelse.

 

 

125 g hvedemel
1/4 tsk salt
1 dl vand
3/4 dl øl
2 spsk olie eller smeltet smør
1 æggehvide
rejer

Bland hvedemel, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning.
Lad det hvile 1/2 time.
Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd.
Tør rejerne godt, før de duppes i dejen og friturekoges.
Lad rejerne dryppe af på fedtsugende papir inden de serveres.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mormors stegte duerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dyrekølle stegt i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Okseruller med stærkt fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelkurve med syltede frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os