Logo

Carpaccio med rødbede, ret hurtig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den ideelle kombination: Syltede agurker og rødbeder fint anrettet som appetitvækker

Den ideelle kombination: Syltede agurker og rødbeder fint anrettet som appetitvækker

 

75 g syltede agurker

1 løg

2 spsk hvidvinseddike

5 spsk olie

salt, peber og sukker

1 spsk purløg, snittet

200 g rødbeder, friske

1 spsk olie

1 tsk eddike

200 g kamsteg (eller skinke) til pålæg (i skiver)

*

A. Syltede agurker skæres i terninger.

Løget skæres i fine terninger.

Begge dele røres sammen med 2 spsk hvidvinseddike, 5 spsk olie, salt, peber og sukker.

1 spsk snittet purløg blandes i.

 

B. Rødbeder skylles og skrælles. De rives til strimler på et rivejern.

I en skål blandes de med 1 spsk olie, 1 tsk eddike, salt og peber.

 

C. Kamsteg (skinke) lægges fladt på 4 tallerkener.

Rødbederne kommes på, og agurke-vinaigretten lægges udenom.

 

Pr. portion: 15 g protein, 21 g fedt, 4 g kulh. = 264 kcal 1106 kJ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her