Logo

Champignonfars med karrykartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonfars med karrykartoffelsalat

Champignonfars

500 g flæskekød, hakket

1 løg

80 g hvedemel eller rasp

1,5 dl fløde

2 dl mineralvand

2 æg

1 knust bouillonterning

salt og peber

300 g champignon

2 spsk tør sherry

smør

Tilbehør: Karrykartoffelsalat

*

Rør løg, hvedemel eller rasp i og spæd lidt efter lidt med væsken.

Rør kraftigt.

Tilsæt æg og knust bouillonterning og rør et par minutter.

Rør salt og peber i og rør endnu 5 minutter.

Obs. Vær forsigtig med salt, da der anvendes bouillonterning i farsen.

Rens og halver champignonerne.

Rør flæskefarsen op med sherry og læg den lagvis i smurt, ildfast fad med champignonerne.

Lad lagene blive så tynde som muligt og sørg for, at underste og øverste lag bliver fars.

Dryp lidt smeltet smør over og stil fadet ind i en 200°C varm ovn i ca. 50 minutter.

Madopskrift billede

Karrykartoffelsalat

100 g mayonnaise

1 spsk finhakket løg

½ spsk karry

4 spsk piskefløde

salt og hvid peber

500 g kogte kartofler

*

Rør mayonnaisen sammen med løg og karry og tilsæt fløden.

Smag til med salt og peber og vend de udskårne kartofler i marinaden.

Drys med lidt grønt, fx purløg, porregrønt eller persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her