Logo

Entrecote med bønner og frisk merian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 entrecote
1 fint snittet løg
250 g nippet bønner
saft fra ½ citron
frisk merian efter ønske
olivenolie til stegning
salt og peber

Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider.

Krydr med salt og peber.
Steg dem 3-4 minutter på hver side (alt efter hvor rosa man ønsker dem stegt) og lad dem hvile lunt 5 minutter.
Blancher bønnerne i kogende let saltet vand i 2 minutter.
Hæld dem på en sigte og lad dem dryppe af.
Varm lidt olivenolie på en pande og sauter løget indtil det bliver gyldent.
Tilsæt bønner og lad dem riste med 2-3 minutter.
Tilsæt citronsaft, merian, salt og masser af friskkværnet peber.

Server til de gode bøffer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her