Logo

Farsbrød med tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ dl rasp
2 dl mælk
500 g hakket oksekød
salt
1 ds hakkede tomater
2 skiver franskbrød
25 g smør
1 fed presset hvidløg
3 spsk hakket persille
½ spsk soyasauce
4 skiver bacon
 
Rasp og mælk blandes. Kød salt og peber røres i.
Farsen lægges i 2 stænger i et ovnfast fad.
Tomaterne lægges imellem.
Brødet smuldres og røres med smør/olie, hvidløg og persille.
Persillemassen fordeles over tomaterne.
Farsen pensles med soja.
Baconskiverne lægges over farsen.
Stilles i ovnen i ca 30 minutter ved 200ºC.
Serveres med kartofler og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her