Logo

Fiskelasagne 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g fiskefilet ( feks rødspætte )
600 g frossen helbladet spinat
2 løg
4-6 gulerødder
½-1 liter mornaysauce
8-10 lagsagneplader
200 g reven ost
salt og peber
 
Damp spinaten, til væden er fordampet.
Skær løg og gulerødder i tynde skiver.
Læg lasagnepladerne lagvis med spinat, løg og gulerødder dernæst sauce, salt og peber.
Derefter spinat, fisk, løg og mornaysauce og endnu et lag spinat, løg og gulerødder. Slut af med mornaysauce, ost og salt og peber, og sæt fadet i en varm ovn ved 200°C i ca 40 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RibbenskroneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græske lammefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med peberfrugtdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med kokos - varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!