Logo

Fiskelasagne 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g fiskefilet ( feks rødspætte )
600 g frossen helbladet spinat
2 løg
4-6 gulerødder
½-1 liter mornaysauce
8-10 lagsagneplader
200 g reven ost
salt og peber
 
Damp spinaten, til væden er fordampet.
Skær løg og gulerødder i tynde skiver.
Læg lasagnepladerne lagvis med spinat, løg og gulerødder dernæst sauce, salt og peber.
Derefter spinat, fisk, løg og mornaysauce og endnu et lag spinat, løg og gulerødder. Slut af med mornaysauce, ost og salt og peber, og sæt fadet i en varm ovn ved 200°C i ca 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her