Logo

Indbagt kalkunbryst med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst (1 helt stykke)
salt, peber
olie
1 rulle frossen butterdej
1 porre
1 løg
1 rød peberfrugt
100 g flødeost
paprika
æggehvider til pensling
 
Gnid kødstykket med salt og peber og brun det på alle sider i olie på pande eller i gryde.
Tag det op og lad det svale.
Optø butterdejen og rul den ud.
Rør fintsnittet porre, hakket løg og peberfrugt i flødeosten og smag det til.
Fordel det på kødet, læg kødet på butterdejen og fold den sammen her om. Pensl med æggehvide.
Dekorer pakken med overskydende dej, og bag den ved 200ºC bages i 25 min.
Serveres med smør vendt kartofler og en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her