Logo

Indbagt lammefilet/mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk smørdej (diameter ca. 20 cm.)
400 g lammefilet eller mørbrad

Sauce:
¼ l fløde
200 g champignon
130 g smør
hvedemel
salt
rosmarin
timian

Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegningen, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed.
Optøs 2 dage i køleskab.

Svits mørbraderne på en tør pande, de skal forblive røde indeni, og afkøl dem.
Rens og tør champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Svits dem i smeltet smør på en anden.
Tilsæt krydderierne, hvedemel og til sidst fløden.
Lad det snurre 2 - 3 min.
Afkøl jævningen.

Sæt kødet på smørdejen og kom jævningen ind mellem kødstykkerne.
Pensel kanterne med æg, luk dem med en gaffel og pensel dem igen med æg.
Sæt i en 180ºC varm ovn i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her