Logo

Jægerens kyllingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
Salt og peber
3 spsk olivenolie
1 skivet løg
1 fed hvidløg
250 g skivede svampe
2 fintsnittede blegselleristilke
2 peberfrugter i tynde strimler
1 dåse flåede tomater
1 laurbærblad
1 ½ dl hvidvin
1 ½ dl hønsebouillon
 
Del kyllingen i portionsstykker og krydr dem med salt og peber.
Lad olien blive varm og brun kyllingestykkerne på alle sider.
Tag dem op. Svits det skivede løg og knuste hvidløgsfed i olien.

Kom svampene i og lad dem svitse med.
Tilsæt blegselleri og peberfrugter og hæld tomaterne med væden ved. Lad det koge sammen 4-5 minutter.
Kom kyllingerne i og tilsæt laurbærblad, hvidvin og hønsebouillon.
Lad gryderetten snurre under låg i 45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her