Logo

Kalkun med orangesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

500g fersk kalkunbryst
4 store appelsiner
groft salt
friskkværnet peber
vand

Rens appelsinerne og riv skallen, pres saften af appelsinerne og bland det med skallen.
Smør kalkunbrystet med groft salt og friskkværnet peber, læg brystet i en stegepose i et ovnfastfad hæld appelsinblandingen ved og tilsæt lidt vand. Steges ved 200ºC i ca. 50-60 min. Stegen må endelig ikke tørre ud, tilsæt evt. vand undervejs.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her