Logo

Kalkun og rejer i karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kalkun i strimler
2 spsk olie
2 løg
2 fedpresset hvidløg
1 grøn peberfrugt
2 spsk gul karrypasta
1 dåse hakkede tomater
1 dl hønsebouillon
1 dl kokosmælk
150 g rejer

Tilbehør:
240 g basmatiris
salat af fintsnittet iceberg og spirer
1 flûte

Kalkunkødet svitses i 1 spsk olie og tages op.
Løget hakkes og peberfrugt skæres i små tern.
Løg, hvidløg og peberfrugt svitses.
Karrypasta, tomater, bouillon og kokosmælk tilsættes.
Simrer under låg i 5-8 min.
Kød og rejer tilsættes og gennemvarmes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her