Logo

Kalkunbryst med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kartofler
1 hvidløg
1,5 spsk smør
1 dusk persille
4 rødløg
1 kalkunbryst
400 g asparges

Kalkunbrystet krydres med salt og peber og lægges i en bradepande med 1 cm. vand i bunden.
Steges i ovn ved 180ºC i 50-55 min.
Asparges bøjes til de knækker, det nederste kasseres.
De lægges i en skål og overhældes med kogende vand.
Lad dem stå i 1 min. og hæld dem i en sigte.
I rødløgene skæres et kors i toppen, kom 1 tsk smør og et drys salt og peber ned i åbningen.
Skil hvidløgsfeddene ad, sæt løg og hvidløg i et fad og sæt dem i ovn ved 180ºC i 20 min.
Persillen hakkes og drysses over kartoflerne når de er færdige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her