Logo

Kalkunbryst med blommer 17 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Kalkunbryst med blommer 17 fedt %

 

1 stykke kalkunbryst (600 g)
250 g perleløg
500 g blommer
5 g smør/plantemargarine
3 dl grønsags- eller fjerkræ­bouillon
2 tsk majsstivelse
salt og peber
 
Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pan­de med smør/plantemargarine.
Læg det over i et ovnfast fad.
Steg de pillede perle løg på panden og hæld dem ved kødet.
Skær blommerne i kvarter uden sten, steg dem hur­tigt på panden og læg dem ved kødet.
Kog panden af med bouillon og si det over kødet.
Sæt fadet i ovnen ved 180ºC i 35-40 minutter.
Tag fadet ud af ovnen og lad kødet hvile tildækket i 15 min.
Hæld væden i en gryde og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og server med løg, blommer og sauce.
Kogte eller ovnstegte kartofler er fint tilbehør. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her