Logo

Laks med grillet squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks med grillet squash

 

Du kan sagtens grille, selvom der er fisk på menuen. Vi griller både fisk og tilbehør - nemt og lækkert.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 16 min.


#

250-300 g laksefilet

1-2 squash olie

400 g nye kartofler

1 glas aïoli (hvidløgsmayonnaise)

salt og peber

*

Skrub kartoflerne rene, og kog dem i letsaltet vand i 8 min.

Lad dem trække i yderligere 8 min. under låg, og hæld så vandet fra dem.

Vask squashene, og skær dem i skiver på langs.

Pensl laks og squash med olie, og drys med salt og peber.

Steg dem på en varm grill (eller grillpande) i ca. 4 min. på hver side.

Server med kogte kartofler og aïoli.

 

TIPS: Du kan selv lave en aïoli ved at røre en god mayonnaise med lidt fløde og knust hvidløg. Smag til med lidt dijonsennep og citronsaft.


Se to andre opskrifter på aioli HER.

 

Laks med grillet squash


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her