Logo

Laks med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg laksefilet u/ben og skind
2 løg
3 fed hvidløg
4 gulerødder
3 porrer
30 g smør
3 dl piskefløde
Salt
peber

Tilbehør:
2 ½ dl cremefraiche 18 %
1 glas ufarvet kaviar

Løgene hakkes og svitses i smørret
Gulerødder og porrer skæres i små stykker og tilsættes
Læg halvdelen i et ovnfast fad
Læg fisken ovenpå
Fordel resten af urterne over fisken
Hæld fløden over
Dæk fadet med alufolie
Sæt fadet i ovnen ca. 45 min. ved 200o
Tilbehøret blandes sammen og serveres til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her