Logo

Laks med melonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 laksefileter
1 ½ dl vand
2 ½ spsk sukker
½ bakke karse
3 skiver bacon
¼ honingmelon
½ dl (piske)fløde
edidike
 
Melonen gøres istand og skæres i store tern.
Melon, sukker og vand kommes i en gryde, og bringes i kog.
Det skal koge i en 10 min. ved svag
varme - indtil det har fået en tyk konsistens.
I mellemtiden steges baconon sprød.
Saucen blendes og hældes tilbage i gryden.
Nu tilsættes bacon i små tern og karse.
Tilsidst tilsættes fløden og saucen smages til med eddike, salt og peber.
Lad saucen stå over meget svag varme (den må ikke koge), mens du steger laksefileterne.
De skal have ca. 4 minutter på hver side.
Spises med pillekartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her