Logo

Laks med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g frisk pasta, fx grøn båndpasta
250 g fersk laksefilet uden skind og ben
½ liter færdiglavet grundsauce med mælk
1 tsk friskpresset citronsaft
1 dl frisk hakket dild
½ tsk groft salt
peber, friskkværnet

Pynt:
Små dildkviste

Tilbehør:
Frisk, revet Grana ost

Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.

Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Bring GrundSauce i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.

Ved serveringen:
Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her