Logo

Maltagliati con broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frisk båndpasta
300 g broccoli
50 g soltørrede tomater i olielage
4 sardeller
2 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
1 spsk friskhakket basilikum
lidt friskkværnet sort peber     
 
Broccoli skæres i mindre buketter og koges al dente i letsaltet vand og
stilles herefter tilside, holdes varme.
De soltørrede tomater hakkes sammen med sardelfileterne.
Hvidløget pilles og kimen fjernes eventuelt, snittes fint.
Olien varmes og tilsættes tomat, sardel, basilikum og hvidløg, sauteres af et par minutter, hvorefter der tilsættes 3 spsk varmt vand.
Koges videre i 10 min.
Smages til med friskkværnet peber.

Anret broccoli og sauce på den kogte pasta. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her