Logo

Nakkefilet i frugtsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g nakkefilet
15 g margarine
1 tsk salt
groftkværnet peber
4 enebær
1 dl vand
300 g æbler, syrlige
150 g blommer
1 dl cremefraiche 18 %
1 tsk Maizena
1 spsk portvin

Kødet brunes i en gryde i margarine og drysses med salt og peber.
Enebærrene knuses og tilsættes sammen med vand, æblebåde og halverede blommer.
Småsteger under låg ¾-1 time, afhængig af kødets tykkelse.

Kødet tages op, saucen piskes igennem eller pureres i blender.
cremefraiche og Maizena røres sammen og piskes i saucen.
Smages til med portvin, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her