Logo

Nakkefilet, ovnstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 kg nakkefilet
Salt
peber

Krydr med salt og peber.
Læg nakkefileten i en lille bradepande.

Sæt fadet med kødet midt i en kold ovn.
Tænd ovnen på 180ºC, og lad nakkefileten stå i 1 ½ -2 timer, til den er gennemstegt.
Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 75ºC, så er nakkefileten færdig.

Dæk nakkefileten med alufolie, og lad kødet hvile i ca. 20 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her