Logo

Nakkesaute med sukkerærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

650 g nakkekam
smør
2 løg
2 porrer
6 stilke blegselleri
3-400 g sukkerærter
1 lille blomkålshoved
1 fed hvidløg
paprika
3 dl bouillon

Kødet skæres i terninger på 3 cm og brunes på panden og kommes i en gryde.
Løgene hakkes og svitses klare og kommes i gryden til kødet.
Panden koges godt af med bouillon, og skrabet kommes i gryden.
Drys med salt, peber og paprika og kom det pressede hvidløg ved. Koges under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca 45 minutter.
Porrer og selleri skæres i skiver, blomkål i buketter og sukkerærterne
ribbes.
Lad grønsagerne koge med ca 15 min., sukkerærterne dog kun 5 min.
Der serveres ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her