Logo

Oksefilet med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pudset oksefilet 800-1000 g
15 g margarine
salt
peber
1 bøtte frisk basilikum

Oksefileten ridses med 3 snit på langs, 1 cm dybe. Fyld basilikum i rillerne og snør evt. stegen let
Brunes i margarinen på en pande og drysses med salt og peber.
Vidersteger under låg minimum 20 minutter, alt efter hvor rød den skal være (brug evt. stegetermometer).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her