Logo

Paella med svampe og chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Paella med svampe og chorizo

1 rød peberfrugt

600 g kyllingekød

150 g chorizo

150 g champignoner

3 fed hvidløg

500 g tomater

150 g grønne bønner

1/5 dl olivenolie

1 spsk revet skal af en økologisk citron

frisk timian og rosmarin, 1 spsk af hver, hakket

2 spsk frisk persille, hakket

½ tsk stødt safran

400 g paellaris

7,5 dl hønsebouillon

salt og peber

2 økologiske citroner, i både

 

Gør peberfrugten i stand, udkern den, og skær den i strimler.

Skær kyl­lingekødet fra benene, og skær det i tern.

Skær chorizoen i skiver.

Gnid svampene rene med en fugtig klud, og skær dem i skiver.

Pil, og hak hvidløgene.

Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern. Gør bønnerne i stand, og skær dem i små stykker.

Varm olien op på en paellapande, og steg peberfrugten heri i 5 min og tag den så op.

Steg kyllingekødet på panden i 10 min, og vend undervejs.

Tag kødet op, og steg pølseskiverne.

Tag også disse op, og steg svampe, hvidløg og citronskal på panden.

Kom tomaterne på panden, og steg det hele i yderligere 5 min.

Tilsæt bønner, krydderurter, safran, ris, kylling og pølse og hæld bouillonen ved.

Lad det simre uden låg i ca. 30 min ved svag varme.

Tag panden fra varmen og smag paellaen til med salt og peber.

Lad den hvile i endnu 10 min dækket af en avis.

Server pyntet med citron både.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her