Logo

Pandekager med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager med skaldyr

 

I dag skal vi have familiemad for store og små. De fleste børn er glade for genkendelig mad, men nyder også, når den smager lidt anderledes.

Arbejdstid: 45 min. Stege/kogetid: ca. 30 min. Madpandekager uden fyld er fryseegnede.

4 personer

 

#

Madpandekager (8 stk.):

3 æg

lidt groft salt

200 g hvedemel

3½ dl mælk (evt. halvdelen øl)

25 g smør

 

Fyld:

ca. 400 g kogte pillede krebsehaler og muslinger (evt. fra frost)

6-7 stilke bladselleri

2 spsk olie

2 fed hvidløg

1 tsk paprika

1 dl tør hvidvin

2 håndfulde frisk dild

salt og friskkværnet peber

Tilbehør: citronbåde

*

Pandekager: Pisk æg, salt og mel sammen.

Tilsæt mælk og evt. øl lidt ad gangen og pisk dejen ensartet.

Lad den hvile i køleskab i ca. 30 min.

Rør evt. mere mælk i, hvis dejen er for tyk.

 

Varm en eller to pander godt op og kom smør på.

Hæld et tyndt lag dej på og bag pandekagerne lysebrune på begge sider.

 

Fyld: Rens bladsellerien og snit den fint.

Svits den i olie ved svag varme.

Tilsæt knust hvidløg, paprika og derefter hvidvin og kog i et par min.

Bland krebsehaler og muslinger i, krydr med dildduske og smag til med salt og peber.

Fordel fyldet på de lune pandekager og rul dem sammen.

Anret med citron.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her