Logo

Paneret kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebrystfileter
2 spsk honning
2 spsk eddike
2 spsk tomatketchup
2 spsk sojasauce
2 fed hvidløg
1 tsk fem-aroma-pulver
olie til stegning
1 dl hvedemel
2 æg
1 tsk frisk ingefærrod fint hakket
1 tsk revet citronskal
2 dl rasp
salt
 
Anbring kødet i en skål. Rør honning, eddike, tomatketchup, sojasauce,
de pressede hvidløg, salt og aroma-pulver sammen.
Pensl fileterne med det, og mariner dem natten over.
Opvarm olien i wokken, og steg fileterne. Tag dem op.
Lad kødet køle af, og skær dem i skiver.
Vend skiverne i hvedemel, dernæst i pisket æg.
Krydr dem med den hakkede ingefær og citronskal.
Frituresteg dem, til de er gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her