Logo

Paprikadryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

650 g svinebov uden ben
4 store løg
1 spsk svinefedt eller olie
spsk edelsüss paprika
1 dåse hakkede flåede tomater
2-3 tsk kommen
1 spsk eddike

Tilbehør
frisk pasta
brød
syltede strimler af peberfrugt

Skær kødet i tynde skiver, knap ½ cm tykke.
Skær skiverne i fingerbrede strimler.
Pil løgene og hak dem fint.
Varm fedtstoffet op og hæld kød og løg i gryden.
Det hele svitses uden at brune til løgene er klare.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre i ca. 30 minutter under låg ved ganske svag varme. Rør 3-4 gange under kogningen.
Mærk efter om kødet er mørt og smag retten til med salt og evt. lidt mere eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her