Logo

Raclette grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Læg kødet på grillstegepladen.
Lad stege til kødet er mørt.
Mariner kødet for mere krydret smag.

Marinade
Til 3 dl marinade:
1,5 dl hvidvinseddike
1,5 dl tør hvidvin
1 stort løg
6 fed hvidløg
2 laurbærblade
6 peberkorn
salt

Skræl og skær løget i skiver.
Knus peberkornene og laurbærbladene.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Læg kødet i et dybt fad og hæld marinaden over.
Lad stå i køleskab i 5 timer.
Vend kødet jævnligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her