Logo

Ragout af østershatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g østershatte
1 rød peberfrugt
1 porre
3 spsk smør
1 ¼ dl grønsagsbouillon
150 g grønne ærter
1 ¼ dl cremefraiche 38%
1 tsk eddike
salt
peber
8 bøffer af svinemørbrad (á 80 g)
8 skiver bacon
2 spsk olivenolie
2 spsk friskhakket persille

Østershattene skæres i mindre stykker. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler. Porren skæres i små ringe. Smørret opvarmes og svampene steges gyldne og tages herefter af panden. Grøntsagerne steges af og tilsættes bouillon, koges lidt og cremefraiche røres i. Tilsæt svampe, ærter og eddike og smag til med salt og peber.
Bøfferne omvikles med bacon og steges ca. 3 min på hver side. Krydres. Serveres med svamperagouten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her