Logo

Salat med couscous og kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Har du nogen sinde prøvet at lave couscous? Helt ærligt, det er nemmere end at koge vand!

Har du nogen sinde prøvet at lave couscous? Helt ærligt, det er nemmere end at koge vand!

 

2 dl grønsagsbouillon

2 tsk karry

1 spsk (oliven)olie

200 g forkogt couscous (fås i større supermarkeder)

200 g ananas

225 g agurk

1 rød chili

50 g kokos flager

½ grillkylling (eller 300 g kogt/stegt kyllingekød)

2 spsk citronsaft

3 spsk (oliven)olie

salt og peber

 

Grønsagsbouillon bringes i kog med 2 tsk karry og 1 spsk olie.

Forkogt couscous strøs i, koges hurtigt op, tages fra varmen og står og trækker i 5 minutter under låg.

Ananas frugtkød skæres i skiver og brunes på begge sider ved stærk varme på en slip let-pande uden fedtstof.

Agurk skrælles, halveres på langs og skæres i terninger.

Chili gøres i stand, udkernes og skæres i små terninger.

Kokos flager ristes lysebrune på en slip let-pande uden fedt.

Kødet fra ½ grillkylling pilles fra benene, skindet fjernes, og kødet skæres i terninger. Det hele blandes med 2 spsk citronsaft og 3 spsk olie og vendes i couscousen. Smages til med salt og peber og serveres straks, fordi kokosflagerne ellers bliver bløde.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her