Logo

Tandoorikylling med indisk karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fersk kylling
400 g hvidkål
2 gulerødder
1 lille purløg
2 grønne peberfrugter
2 fed hvidløg
2 spsk karry
2 tsk paprikapulver
4 skiver ananas
5-6 spsk lage fra ananas
Salt og peber
 
Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225°C) i ca. 40-50 min.
Skær hvidkål, gulerødder og purløg i fine strimler.
Skær peberfrugter i stykker.
Svits hvidkål og gulerødder i smør i ca. 7-8 min. ved svag varme.
Tilsæt derefter purløg, paprika, hvidløg, karry og paprikapulver.
Svitses yderligere 7-8 min.
Skær ananas i stykker og tilsæt denne.
Hæld lidt lage fra ananas i og smag til med salt og peber.
Lad det hele gennemvarme. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her