Logo

Tunfisk på spansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunfisk på spansk

2 ds tunfisk i olie

4 spsk koncentreret tomatpuré

2 spsk syltet peberfrugt

2 spsk hakkede oliven (eller tomat)

10 mandler

1 fed presset hvidløg

2 spsk klippet persille (eller porregrønt)

1 portion løse ris - se Tillæg

1,5 dl tør hvidvin

4 spsk smør eller margarine

Tilbehør: valnøddebrød, grøn salat

*

Rør tunfisken i ca. halvdelen af olien fra dåserne.

Rør det op med tomatpuré og tilsæt peberfrugt, oliven og skoldede, smuttede mandler samt presset hvidløg.

Rør persillen i og læg det lagvis i smurt, ildfast fad med den løskogte, endnu varme ris. Sørg for, at øverste lag bliver ris.

Dryp vinen over og dryp dernæst med det smeltede fedtstof.

Stil fadet ind i en 225° varm ovn i 20-25 minutter.

Server valnøddebrød og grøn salat til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her