Logo

Tunfrikadeller med peberblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frisk eller frossen tun
1 æg
2 spsk kartoffelmel
1 spsk hvedemel
½ tsk salt
¼ tsk peber
½ tsk mild paprika
1 spsk sojasauce
1 dl letmælk
1 spsk olie

Peberblanding:
4 peberfrugter, gerne flere farver
1 stortløg
1 spsk olivenolie
½-1 dl vand
salt og peber
mild paprika
evt. chili eller cayennepeber.

Tilbehør:
500 g brød eller som fyld i pitabrød med salat i strimler.

Hak tunfiskekødet gennem en kødhakker eller i en food-processor.
Tilsæt herefter æg, hvedemel, salt, peber, paprika og sojasauce.
Rør til sidst mælk i, til konsistensen er passende.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 10 minutter på hver side.
Skær peberfrugter og løg i skiver, og svits dem i olie i en tykbundet gryde.
Tilsæt vand, og damp dem møre under låg i ca. 5 minutter.
Smag til med salt, peber, paprika og evt. lidt chili eller cayennepeber.
Servér frikadellerne med lun peberblanding og brød til, eller brug dem som fyld i pitabrød med salat og andre rå grønsager i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her