Logo

Tvebaksbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 tvebakker
7 ½ dl mælk
2 æg
2 store spsk ris
Citrondråber
Sukker og salt
Fedtstof til formen
Tilbehør: Frugtsauce
 
Opblød tvebakkerne i mælken og bland med alle øvrige ingredienser.
Smør formen og kom dejen i.
Bag buddingen i ovnen i vandbad ved 225°C i 30 min.
Vend buddingen ud af formen og spis med frugt­sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her