Logo

Tyttebærboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g dyrekød fra hals - ribben - bov
200 g svinekød
salt, peber
3 spsk rasp
1 spsk kartoffelmel
3 spsk syltede tyttebær
½ dl sherry
1 ½ dl danskvand 
 
Hak dyrekød og svinekød 2-3 gange og rør det godt med de øvrige
ingredienser.
Form farsen til boller i en størrelse, så der bliver 35-40 stk af portionen.
Steg dem i rigeligt fedtstof på panden.
Ryst dem rundt i panden, så snart de har dannet skorpe på begge siden.
Brug bollerne varme til tapas, frokost med grøn salat eller kold
kartoffelsalat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her