Logo

Ungarsk Hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvidkålshoved
200 g bacon
1 løg
1 spsk eddike
1 spsk sukker
1 dl suppe eller vand + bouillonterning.

Baconen skæres i små stykker.
Løget hakkes, og hvidkålen snittes.
Baconstykkerne steges gyldne i en stegegryde sammen med det hakkede løg og den snittede hvidkål.
Eddike, sukker og suppe tilsættes.
Kålen koges mør ved svag varme under låg.
Eventuel væde dampes væk uden låg, men kålen må ikke blive brun.
Der smages til med salt.

Tips: Kålen serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her