Logo

Urfugle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk urfugle
375 g kartofler
125 g fersk spæk
50 g smør, margarine eller olie
½ l. suppe eller vand

Vinger og hoved afhugges, hvorefter fuglene flås, rengøres, tørres og fyldes med skrællede kartofler, salt og peber, opsættes, barderes.
De steges ved meget svag varme ca. 1 ½ time og dryppes stadigt.
Man kan efter bruningen tilsætte jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her